Restaurantlinnen
Een groot deel van onze productiecapaciteit wordt ingevuld door linnen afkomstig uit restaurants. Door het gescheiden reinigen en het handmatig vouwen van restaurantlinnen zijn wij in staat een kwaliteit te bieden die ons onderscheid van andere leveranciers binnen de horeca branche.

Hotellinnen
Een andere belangrijke afnemersgroep is het linnen dat voort komt uit hotels. Al meer dan vijftig jaar voorzien wij veel hotels van helder, plooivrij en wit linnen. Naast een marktconform tarief bieden wij onze afnemers flexibele mogelijkheden voor wat betreft de leverdagen. Daarnaast bemiddelen wij bij het inkopen van linnen tegen scherpe tarieven.

Verhuur
Voor de horeca bieden wij de mogelijkheid van het huren van een linnenpakket. Dit doen wij zonder kosten in rekening te brengen voor het bestellen van een voorraad of het afleveren van dit linnen. Hierdoor kunt u profiteren van een scherp tarief dat u uitsluitend betaald voor een artikel dat door ons behandeld is.

Verzorgingstehuizen
Diverse verzorgingstehuizen besteden het sorteren, reinigen en verpakken van de kleding afkomstig van haar cliënten aan ons uit. Daarnaast zijn wij een partner voor diverse aanleunwoningen en cliënten die gebruik maken van een Volledig Pakket Thuis (VPT). Door onze zorgvuldige methode van sorteren en reinigen zijn wij in staat om slijtage en het zoekraken van linnen tegen te gaan. Het afleveren en verpakken van de kleding doen wij op locatie-, afdeling of persoonsgebonden niveau.

Bungalowparken
Een groot aantal bungalowparken maakt gebruik van onze dienstverlening waarbij wij hen voorzien van een eigen linnenpakket. Ook bij deze klantengroep werken wij niet volgens een methode waarbij men wekelijks een bestelling door moet geven. Onze afnemer krijgt de beschikking over een pakket dat aansluit op het gemiddelde verbruik, waarna wij wekelijks het linnen komen ophalen en bezorgen. Een werkwijze die als zeer prettig wordt ervaren omdat men voldoende voorraad heeft en exact weet op welke tijden wij komen leveren.