Uw restaurantlinnen in vertrouwde handen!

Bij Textielreiniging gebr. Bagerman staan de wensen van onze relaties centraal. Door onze betrokken houding hebben wij de afgelopen jaren een stabiele en tevreden klantenkring opgebouwd, welke wekelijks gebruik maken van de door ons aangeboden dienstverlening. Bij Textielreiniging gebr. Bagerman kunt u terecht voor de reiniging of het huren van tafellinnen, doeken en bedrijfskleding.

Als wasserij zijn wij er ons van bewust dat wij een belangrijke rol vervullen in de uitstraling die uw horeca onderneming overbrengt richting de gasten. Om deze reden hebben wij er voor gekozen om het door ons behandelde tafellinnen handmatig op te vouwen. Hierdoor kunnen wij een zeer hoge kwaliteit aan tafellinnen leveren en houden wij het proces nauwlettend in de gaten.

Het huren van restaurantlinnen?
Textielreiniging gebr. Bagerman biedt u een transparant en onderscheidend concept aan voor het huren van restaurantlinnen. Wij maken gebruik van een vast tarief per artikel dat door ons behandeld wordt. Dit tarief is tevens onze totaalprijs van de dienstverlening. Dit betekent dat u bij ons geen onnodige kosten betaalt voor het bestellen of het afleveren van het linnen.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en wilt u meer weten over onze werkwijze?