Uw restaurantlinnen in vertrouwde handen!

Bij Textielreiniging gebr. Bagerman staan de wensen van onze relaties centraal. Door onze betrokken houding hebben wij de afgelopen jaren een stabiele en tevreden klantenkring opgebouwd, welke wekelijks gebruik maken van de door ons aangeboden service. U kunt bij ons terecht voor de reiniging en huur van tafellinnen, doeken en bedrijfskleding. In overleg is er de mogelijkheid om deze kleding te personaliseren en te voorzien van een geborduurd bedrijfslogo. 

Kwaliteit en de juiste uitstraling richting uw gast is hierin erg belangrijk. We werken dan ook samen met verschillende leveranciers welke ons kunnen voorzien van de nieuwste dessins tafellinnen en de bekende merken bedrijfskleding. 

Het huren van restaurantlinnen?
Ook voor de huur van restaurantlinnen en bedrijfskleding kunt u bij ons terecht. Wij werken met een vast tarief per artikel dat door ons behandeld wordt. Dit tarief is tevens onze totaalprijs van de dienstverlening. Zo heeft u altijd een duidelijk overzicht in de verwachte kosten en krijgt u van ons een gespecificeerde factuur die correspondeert met de pakbonnen per afleverdatum. 

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en wilt u meer weten over onze werkwijze?