Textielreiniging gebr. Bagerman beschikt over een gescheiden afdeling voor de behandeling van het linnen dat voort komt uit verzorgingstehuizen en/of aanleunwoningen.

Het op juiste wijze behandelen van het linnen van uw cliënten vergt de nodige kennis en expertise. Op onze afdeling wordt zowel het sorteren, reinigen als het vouwen van het linnen zeer zorgvuldig uitgevoerd om slijtage en verlies van het linnen te voorkomen. Omdat wij werken middels een codeer/kastsysteem zijn wij in staat om het linnen over verschillende wijzen af te leveren bij onze klanten.

Alvorens wij dit linnen behandelen wordt dit door ons uitgezocht en geteld. Deze gegevens verwerken wij in ons systeem om zo de controle te houden over de compleetheid van de leveringen. Door zorgvuldig te werk te gaan tijdens het productieproces hebben wij ons in staat gesteld om eventuele slijtage aan het linnen te reduceren. Daarnaast zorgt onze duurzame en relatief kleinschalige aanpak zorgt voor tevreden klanten wiens kleding en linnengoed een langere levensduur krijgt.

In samenspraak met onze klanten kan het linnen op locatie, per afdeling of op persoonsgebonden niveau worden verpakt en afgeleverd.

Waarom kiezen voor Textielreiniging gebr. Bagerman?
- Bespaar op uw personeelskosten en laat uw linnen reinigen door een professionele wasserij.
- Door nauwkeurig te sorteren zorgen wij voor een langere levensduur van het linnen van uw cliënt.
- Alle aangeboden artikelen worden gescheiden door ons behandeld, verpakt en afgeleverd.
- Ons codeersysteem zorgt er voor dat het linnen niet zoek raakt of verkeerd wordt afgeleverd.
- In samenspraak met u zijn wij in staat om een flexibele afspraken te maken omtrent de leverdagen. 

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en wilt u meer weten over onze werkwijze?