Waarom kiezen voor Textielreiniging gebr. Bagerman?

- U krijgt een nieuw linnenpakket op voorraad en betaald geen bestelkosten voor het huurlinnen.
- Als kleinschalige leverancier denken wij mee met uw wensen en verwachtingen.
- Wij bieden u een scherp tarief voor de huur van diverse soorten linnen.
- Met meer dan 25 routes per week zijn wij zeer flexibel in onze leveringen.
- Bij een mogelijke samenwerking zorgen wij voor een pakket dat ruim voldoet aan uw verbruik.
- De kwaliteit van het linnen wordt periodiek beoordeeld, waarbij oud linnen wordt vervangen.

Voor wat betreft het huren van een linnenpakket zijn er veel verschillende methoden waar u uit kunt kiezen. Wij houden van een transparante werkwijze waarbij u de mogelijkheid heeft om een linnenpakket te huren voor een vaste prijs per artikel!

Op deze manier bent u geen onverwachtse kosten kwijt aan de transport of het bestellen van het linnen. Tijdens de start van een samenwerking voorzien wij onze afnemers van een linnenpakket op maat. In overleg met onze klant kijken wij vervolgens welke kwaliteit en afmetingen gewenst zijn, en schaffen dit voor u aan.

Tijdens de samenwerking blijft dit linnenpakket in opslag bij onze klanten, waardoor u altijd beschikking hebt over voldoende linnen en geen aandacht hoeft te besteden aan het plaatsen van bestellingen bij uw leverancier. De kwaliteit van het linnenpakket wordt periodiek door ons beoordeeld en waar nodig dragen wij zorg voor de vervanging van beschadigd of bevlekt linnen.

Bespaar op uw maandfactuur!
Door onze transparante werkwijze bestaat uw factuur uitsluitend uit de reinigingskosten van het vuile linnen dat door ons behandeld is, en niet uit onverwachte huur- of transportkosten. Onze ervaring leert dat u hierdoor gemiddeld zo`n 15% op uw linnenkosten zult besparen.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en wilt u meer weten over onze werkwijze?